lördag 28 februari 2009

Solen skiner!


Jahapp, nu har alla människor åkt.. lillesonen fick ett nytt spel till X-box av farmor och farfar, det var populärt! Av mannens syster o familj fick barnen varsin 100:ing.

Bakade en sockerkaka på morgonen som vi tog lite grädde och hallon till. Dammsög även upp en massa myror som kommit in i badrummet... vår på gång??!! Det skulle vara underbart i såfall..

Sitter här och försöker komma på vad mina drömmar är egentligen, men jag kanske är konstig, för jag har inga mer direkta än att barnen ska bli lyckliga och väluppfostrade samt bli gammal med mannen.... Men hallåååååå säjer nog många nu.. hehe.. men.. that´s me!

Var inne i stan igår och hämtade mannen efter bowlingen, han hade druckit öl, så vi fick åka in i dag också och hämta bilen samt en bil som han ska fixa, så svärfar fick följa med och ta den ena.
Svärmor var hemma hos barnen så länge.
Nu är mannen i garaget och pillar med det, barnen spelar X-box- lego StarWars spelet och jag sitter vid dator´n. Ska försöka göra något kreativt, men vet inte vad. Måste i allafall tvätta lite, så det är ju en början i allafall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar